Бразилският президент Жаир Болсонаро основа нова политическа партия, предадоха агенциите.Партията

...
Бразилският президент Жаир Болсонаро основа нова политическа партия, предадоха агенциите.Партията
Коментари Харесай

Болсонаро създаде партия, която да се бори с комунизма и да пази "естествения ред"

Бразилският президент Жаир Болсонаро основа нова политическа партия, предадоха организациите.

Партията " Алианс за Бразилия " си слага за цел да работи срещу " комунизма, глобализма и всяка идеология, която опонира на естествения ред ", съобщи Болсонаро на церемонията по учредяването на политическата мощ, състояла се в столицата Бразилия.

Бившият армейски капитан има намерение да управлява новата групировка посредством един от синовете си, Флавио, който е сенатор във федералния парламент, показва ДПА.

Президентът неотдавна напусна своята предходна политическа мощ - Социаллибералната партия, поради скандал за финансирането на предизборната акция.

За да се състезава на бъдещи избори, новата партия би трябвало да събере 500 000 подписа в най-малко девет от 26-те щата на Бразилия. След това описите с подписите би трябвало да бъдат тествани и доказани от Върховния избирателен арбитражен съд.

В програмата на новата партия е записано, че тя " признава мястото на Бог в живота, историята и душата на бразилския народ " и поддържа правото на владеене на огнестрелни оръжия.

Бразилският президент е на 64 години и е женен за 37-годишната Мишел де Паула Фирмо Рейналду Болсонаро. Двамата се срещат, до момента в който тя е парламентарен секретар на Прогресивната партия, в която той е бил зам.-председател. Тогава той е разведен на 52 години, а тя - на 25 години.

Два пъти женен и развеждан, Жаир Болсонаро към този момент има четирима синове. Новото семейство дава живот на щерка - Лаура; някогашният армейски капитан, великодушен на женомразки обиди, декларира един път, че я заченал " в миг на уязвимост ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР