Бразилският нападател на Шанхай СИПГ Хълк заяви, че не иска

...
Бразилският нападател на Шанхай СИПГ Хълк заяви, че не иска
Коментари Харесай

Хълк ще напусне Китай

Бразилският нападател на Шанхай СИПГ Хълк съобщи, че не желае да продължава кариерата си в Китай и ще напусне страната след края на контракта му, оповестява телевизия " Globo Esporte ".

33-годишният футболист има договор с отбора до 31 декември 2020 година.

" Сега офертите просто валят. От няколко страни. В Европа и Бразилия има страхотни клубове. Дори от Китай има предложения, само че тук към този момент не желая да играя ", сподели бразилецът.

Хълк мина в Шанхай СИПГ от Зенит (Санкт Петербург) през 2016 година. Той има 69 гола и 53 асистенции в 125 мача за отбора, с който завоюва купата на Китай през 2018-а.

За Зенит Хълк завоюва купата, купата и Суперкупата на Русия. Той има 76 гола и 60 асистенции в 148 мача, а през сезон 2014/2015 стана голмайстор номер 1 на съветското състезание с 15 попадения.

В кариерата си бразилецът е игра още за Порто (Португалия), Витория (Бразилия) и японските Кавазаки, Сапоро и Токио Верди. За националния тим на Бразилия Хълк има 11 гола в 48 мача и спечелил Купата на конфедерациите през 2013 година и сребърен орден от олимпийските игри в Лондон 2012.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР