Бразилският футболист на ЦСКА - София Жеферсон кара последната си

...
Бразилският футболист на ЦСКА - София Жеферсон кара последната си
Коментари Харесай

Жеферсон няма да получи предложение за нов договор

Бразилският футболист на ЦСКА - София Жеферсон кара последната си акция в клуба. Договорът на кариоката изтича и няма да бъде възобновен. През този сезон той се трансформира във все по-периферен състезател. 28-годишният отбранителен халф по този начин и не съумя да завоюва доверието на треньора Саша Илич.

Жеферсон бе на терена в 7 от 11-те мача на " алените " в efbet Лига, като в 5 от тях откри място в стартовата единайсеторка. В Лигата на конференциите бразилецът игра във всички 6 срещи, само че единствено един път заслужи да е титуляр. В момента за средата на терена Илич избира Амос Юга и Тибо Вион. Жеферсон не може да се пребори и за ляв бек, макар че точно за подобен бе притеглен преди време.

Бразилецът дойде на " Армията " при започване на 2018 година В момента точно той е играчът с най-дълъг стаж в отбора, като приключва петата си година. Той има зад тила си 96 турнирни мача, в които вкара 1 гол. Наред с това има и 15 участия за Купата и Суперкупата на България. В евротурнирите има 33 дуела с 1 гол.

" Тема спорт "

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР