Бразилският дефанзивен халф Алекс Сантана е футболист на Лудогорец. В

...
Бразилският дефанзивен халф Алекс Сантана е футболист на Лудогорец. В
Коментари Харесай

Лудогорец финализира трансфера на опитен бразилец от Ботафого

Бразилският отбранителен халф Алекс Сантана е футболист на Лудогорец. В сряда деветкратният първенец на България и Ботафого завършиха договорката за полузащитника. Част от нея бе прекосяването на Рафаел Форстър в гранда от Рио Де Жанейро, където треньор сега е Пауло Аутори.

Сантана е в проектите на Лудогорец отдавна, като бе следен детайлно от скаутското звено. Едва в този момент обаче стана допустимо неговото привличане. Алекс към този момент контракти  личните си условия и ще играе с номер 7 . Той ще бъде показан пред медиите в Разград в петък (24 юли) в 13,00 ч. на стадион „ Хювефарма Арена “.

Алекс Сантана е младеж на различен бразилски гранд - Интернасионал (Порто Алегре). Преди да премине в Ботафого халфът е играл за Парана и Гуарани. С екипа на отбора от Рио Де Жанейро Сантана има 10 гола във всички шампионати през последния сезон.

„ Разград ми харесва. Чувствам се като вкъщи. Намерих доста другари в тима. Надявам се да оказа помощ Лудогорец да продължи с триумфите в България и Европа “ , показа Алекс Сантана, който е в Разград от шест дни и към този момент организира няколко тренировки с първенците.

ПФК Лудогорец честити 30-годишния празник на Рафаел Форстър през днешния ден и му благодари за всичко свършено в клуба. Успех на бранителя в Ботафого!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР