Бразилската национална агенция за санитарна инспекция не разреши внос и

...
Бразилската национална агенция за санитарна инспекция не разреши внос и
Коментари Харесай

Бразилия не одобри Спутник V, инспектори от ЕС са в Русия да проучват ваксината

Бразилската национална организация за санитарна ревизия не позволи импорт и приложимост в страната на съветската ваксина " Спутник V ", оповестява ТАСС. Решението беше утвърдено от всички членове на съвета на регулатора, чието съвещание беше излъчено във видеоплатформата YouTube, съобщи БГНЕС.
" Искам да подчертая, че това решение отразява актуалното положение на нещата и е взето въз основа на това, което успяхме да проучваме досега “, споделя ръководителят на организацията Антонио Бара Торес.
 Българска социалистическа партия още веднъж внесе в Народното събрание настояването за импорт на Спутник V Българска социалистическа партия още веднъж внесе в Народното събрание настояването за импорт на " Спутник V "
Българска социалистическа партия още веднъж внесе в Народното събрание предлагането си България да купи от съветската ваксина " Спутник V “, съобщи БНР. Тази концепция п...
В момента инспектори на Европейската организация по медикаментите са в Русия, където са пристигнали, с цел да се срещнат с производството и резултатите от клиничните изпитвания на имунизацията " Спутник V ", оповестява още ТАСС, цитирайки шведския държавен координатор по имунизациите Рикард Бергстрьом пред телевизия SVT.
" Това са инспектори от три разнообразни страни. Това е част от процеса на утвърждение. Предстои освен обзор на производството, само че и обзор на клиничните изпитвания ", сподели той.
Ако съветската ваксина бъде утвърдена, тя може да бъде в Европейски Съюз още през юни. Според Бергстрьом, съответно се водят договаряния с шведска компания за произвеждане на ваксина в Швеция. " Но през първите три до шест месеца размерите ще дойдат от Русия, а там няма доста индустриален потенциал ", изяснява той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР