Бразилската футболна легенда Роналдиньо вече е на свобода след 5-месечно

...
Бразилската футболна легенда Роналдиньо вече е на свобода след 5-месечно
Коментари Харесай

Роналдиньо вече е на свобода |

Бразилската футболна легенда Роналдиньо към този момент е на независимост след 5-месечно задържане поради опит да влезе в Парагвай с подправен паспорт, съобщи Би Би Си. 

Съдия Густаво Амария освободи и брат му - Роберто де Асис Морейра, който прекара месец в пандиза и още четири месеца под домакински арест в хотел в столицата на Парагвай поради същото обвиняване. 

Съдията съобщи, че 40-годишният някогашен международен първенец " е свободен да пътува до която страна пожелае, само че е задължен да ни осведоми, в случай че промени непрекъснатия си адрес за интервал от една година ". Двамата братя ще би трябвало да заплатят санкция от 200 000 $ за нанесени вреди.  

Роберто де Асис Морейра е бизнес управител на Роналдиньо. 

На 4 март братята дойдоха в Парагвай поради присъединяване на носителя на " Златната топка " за 2005 година в събитие в поддръжка на деца в неравностойно състояние.

Няколко дни по-късно, откакто излиза наяве, че са употребявали подправени паспорти. Задържани са в затвор в Асунсион, където на 21 март Роналдиньо отпразнува рождения си ден.

Малко по-късно бразилците са пуснати под домакински арест и повече от четири месеца не можеха да напущат първокласен хотел в парагвайската столица, а гаранцията на Роналдиньо бе в размер на 1,6 млн. $.

Роналдиньо приключи футболната си кариера преди пет години като състезател на Флуминензе. През 2002 година той стана международен първенец с Бразилия, а три по-късно завоюва и " Златната топка " на " Франс Футбол ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР