Бразилия повика осем футболисти от Висшата лига за предстоящите им

...
Бразилия повика осем футболисти от Висшата лига за предстоящите им
Коментари Харесай

Бразилия повика 8 играчи от Висшата лига за мачовете през октомври

Бразилия повика осем футболисти от Висшата лига за идните им международни квалификации през октомври, макар че страната остава в „ аления лист “ на Англия за пътувания.

През август множеството клубове от Премиършип взеха решение да не освобождават играчите си да пътуват за мачовете на южноамериканските страни, тъй като трябваше да се карантинират за две седмици при завръщането си.

Това докара до спор сред страни и клубове, който по този начин и не бе изцяло позволен и всеки, който посещава Бразилия, би трябвало да се изолира наложително за 14 дни, когато стигне в страната и по-късно 10 дни при завръщането си във Англия. Въпреки това, Бразилската футболна асоциация удостовери, че е имало „ позитивни диалози “ по отношение на възможни изключения.

Дуото на Ливърпул Алисон и Фабиньо, Едерсон и Габриел Жезус от Манчестър Сити, ветеранът на Челси Тиаго Силва, полузащитникът на Манчестър Юнайтед Фред, крилото на Лийдс Рафиня и десният бек на Тотнъм Емерсон Роял са извикани за идващите три дуела на Селесао.

Жуниньо Паулиста, координаторът на бразилците, изясни решението. „ Имахме доста позитивни срещи с ФИФА, Висшата лига и английското държавно управление, и имаме вяра, че ще има положително решение идната седмица. Именно поради това ги повикахме “, сподели той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР