Бразилецът Пиетро Фитипалди може да замени руснака Никита Мазепин в

...
Бразилецът Пиетро Фитипалди може да замени руснака Никита Мазепин в
Коментари Харесай

Пиетро Фитипалди може да замени Никита Мазепин в отбора на Хаас

Бразилецът Пиетро Фитипалди може да размени руснака Никита Мазепин в тима на Хаас през идващия сезон във Формула 1, оповестява аржентинското издание " Ole ".Хаас може да се откаже от Мазепин след скандално видео, което се появи в профила на състезателя в Инстаграм при започване на декември. Руснакът разгласява видео, на което той седи в колата на седалката до водача и опипва по гърдите жена, седнала откъм гърба. По-късно видеото беше отстранено, самият водач се извини, а тимът стартира вътрешно следствие.

Това видео провокира сериозен резонанс измежду почитателите, а мнозина приканиха руснакът да бъде изпъден от " Хаас ", беше основана петиция и в обществените мрежи беше пуснат хаштагът #NikitaMazepinOut.
" Оле " също означи, че формалните сметки на " Хаас " в обществените мрежи към този момент не са последвани от Мазепин, макар че новината за прехвърлянето на руснака в тима не е изтрита. Освен това английското издание " Дейли Мейл " оповестява, че Мазепин е премахнал фразата " Пилот на Формула 1 " от биографията си в обществените мрежи и я е заменил с думата " играч ".

Внукът на двукратния първенец от Формула 1 Емерсън Фитипалди - Пиетро, който размени Ромен Грожан, контузен при тежка злополука в " Хаас " за двата финални старта през миналия сезон 2020, добави американския тим в обществените си мрежи.

На 1 декември Мазепин подписа контракт с " Хаас ". През предишния сезон той кара във Формула 2 и приключи пети в общото класиране.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР