Брайтън и Брентфорд изиграха зрелищен двубой на Амекс Стейдиъм“, в

...
Брайтън и Брентфорд изиграха зрелищен двубой на Амекс Стейдиъм“, в
Коментари Харесай

Брайтън и Брентфорд изиграха луд мач, с който показаха защо са толкова напред

Брайтън и Брентфорд изиграха зрелищен дуел на „ Амекс Стейдиъм “, в който си вкараха общо шест гола, само че по този начин и не съумяха да се победят, завършвайки 3:3. Гостите на три пъти повеждаха, само че „ чайките “ постоянно успяваха да покажат реакция. След този дуел Брайтън и Брентфорд остават с идентичен актив, а с точката, която прибавиха към него, изпревариха Ливърпул и към този момент заемат надлежно шесто и седмо място.

Стийл още веднъж стартира на вратата на Брайтън. Евън Фъргюсън не бе в групата, тъй че Дани Уелбек водеше офанзивата на „ чайките “. Колуил бе предпочетен пред Уебстър.

В състава на Брентфорд имаше една смяна спрямо мача с Лестър. Понтус Янсон размени Йоан Уиса, което означаваше, че Томас Франк мина към скица петима бранители.

Брентфорд откри резултата с първата си офанзива. В десетата минута Янсон засече с глава центриране на Йенсен. В 21-ата минута Брайтън изравни, откакто дълго подаване на Стийл стигна до Митома, който трансферира невъзмутимо Рая. Още в идната минута обаче гостите възвърнаха преднината си след удар на Айвън Тони, който получи към границата на наказателното поле, поведе си и стреля с десния крайник. “Чайките “ за повторно изравниха посредством Дани Уелбек, който в 28-ата минута засече на далечната греда с глава центриране на Марч.

В 49-ата минута Брентфорд излезе за трети път напред в резултата, откакто Итън Пинок засече от въздуха центриране на Мбемо от фаул. Брайтън обаче избегна загубата, откакто в 89-ата минута Мак Алистър осъществя тъкмо дузпа, отсъдена поради игра с ръка на Хики.Така домакините справедливо се избавиха от загубата в мач, в който насочиха цели 33 удара към вратата на противника. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР