Браузърът Chrome на Google е най-използваният в света. Той е

...
Браузърът Chrome на Google е най-използваният в света. Той е
Коментари Харесай

Как да използваме тайната търсачка на Google Chrome

Браузърът Chrome на Гугъл е най-използваният в света. Той е прочут с доста неща - от " глада " си за хардуерни запаси до практичните си функционалности.

Една от тях е относително малко позната на множеството консуматори, само че е много потребна, оповестява онлайн изданието MakeUseOf. Това е за вградена търсачка, която разрешава елементарно разкриване на всякакво наличие и детайли в браузъра.

Тя може да се употребява непосредствено в полето за въвеждане на интернет адреси на Chrome. Активира се посредством въвеждане на признака @ последван незабавно от категорията, в която да се търси.

Например @tabs може да се употребява за търсене на съответен таб. Въвеждането ще покаже падащо мен с варианти, както и бутон Search Tabs. Кликването му задейства търсачката за търсене в отворените табове. Това е изключително потребно, когато има огромен брой табове.

Въвеждането на @bookmarks пък може да се употребява за търсене в листата с отметки и запаметени линкове. А @history е за търсене в историята на посетените уеб сайтове.

Търсачката може да се употребява когато и да е от всеки таб, в това число дейни или новоотворени. Тя е елементарен метод за повишение на продуктивността и по-ефективно потребление на браузъра.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР