Братята Андрю и Тристан Тейт остават в предварителния арест, реши

...
Братята Андрю и Тристан Тейт остават в предварителния арест, реши
Коментари Харесай

Братя Тейт остават в ареста в Букурещ

Братята Андрю и Тристан Тейт остават в предварителния арест , реши Апелативният съд в Букурещ. Решението на магистратите е дефинитивно, оповестяват медиите в Румъния.

Зад решетките остават и Луана Александра Раду (бивш полицай) и Джорджиана Мануела Нагел (приятелката на Андрю Тейт), упрекнати в поддръжка на двамата в незаконната им активност, написа Аджерпрес, представена от Българска телеграфна агенция..

По-рано братята Тейт се явиха в съда, придружавани от юрист от Съединени американски щати, който е защитавал Майк Тайсън и Крис Браун. „ Няма доста правдивост в Румъния! “, съобщи на влизане Андрю Тейт.

Двамата братя са в прелиминарен арест от 30 декември 2022 година Ден по-рано те бяха арестувани от Дирекцията за следствие на закононарушенията на проведената престъпност и тероризма (ДРПОПТ) поради обвинявания в трафик на хора и обезчестяване . До момента са разпознати шест дами, които са били полово експлоатирани от групата, ръководена от двамата британци.

Тридесет и шестгодишният Андрю Тейт е някогашен професионален кикбоксьор, който понастоящем има близо 5 млн. почитатели в Туитър. В обществените мрежи той закупи известност с език на омразата , което докара до прекъсване на профилите му в множеството от тях.

По обявата работи: Зоя Димитрова БНР подкасти: Следващият ден
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР