Братовчедът на Тайсън Фюри - Хюи се раздава на футболния

...
Братовчедът на Тайсън Фюри - Хюи се раздава на футболния
Коментари Харесай

Хюи Фюри тренира с футолния Болтън преди сблъсъка с Кубрат Пулев

 Хюи Фюри: Отивам в България, с цел да печеля с нокаут против Кубрат
Братовчедът на Тайсън Фюри - Хюи се раздава на футболния терен преди конфликта с Кубрат Пулев. Британецът се включи в заниманията на Болтън Уондърърс, написа английското издание " Express ".

Припомняме, че това е последният клуб от чужбина, в който игра един от най-хубавите ни футболисти в последните години Мартин Петров. Хюи първо се включи в загрявката на играчите, след което направи и другарски спаринг с един от треньорите на тима.

Фюри се изправя против Кобрата като английски първенец при свръхтежките, откакто отхвърли в петия рунд Сам Секстън за купата.

" Всъщност футболът не ме интересува. За мен са значими международните трофеи, коланите в бокса. От дете бленувам за това. Но би трябвало първо да мина по пътя. И първата ми стъпка е против Пулев, който е доста твърд противник ", изясни Хюи.

Британска телевизия също ще предава директно от зала " Арена Армеец " вечерта, в която гвоздеят е дуелът на Кобрата. Преди това ще се бие и брат му Тервел. Вече бе подсигурено и предаването за Съединени американски щати, където има много българи.

Двубоят сред двамата би трябвало да дефинира наложителния кандидат на Международната боксова федерация за пояса на Антъни Джошуа или Александър Поветкин. Джошуа залага всичките си трофеи в дуела с руснака, който е на 22 септември на стадион " Уембли " в Лондон.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР