Братът на популярния български актьор Димитър Рачков – Петър, е

...
Братът на популярния български актьор Димитър Рачков – Петър, е
Коментари Харесай

Ченгетата нанесоха тежък удар на брата на Рачков, този път няма да му се размине!

Братът на известния български артист Димитър Рачков – Петър, е задържан до момента в който продава пико на клиент при блестяща акция на бургаските криминалисти. Бургазлията е закопчан пред дома си в ж.к. „ Възраждане “, откакто е наблюдаван седмици наред от ченгетата, оповестява "Флагман ".

Разследващите даже имали предварителна информация къде дилърът къта дозите със синтетична дрога, разкриха още нашите източници. При претърсването на жилището на Рачков служителите на реда разкрили 3 запалки „ Клипер “, натъпкани с дози метамфетамин. В жилището имало още 2 пликчета с пико, също готови за продажба.

Припомняме, че черната овца в фамилията на обичания артист е с голям брой престъпни прояви, само че досега съумява да се изплъзне от родното правораздаване. Най-фрапиращият случай е от март 2017 година, когато Петър първо бе сгащен дружно с още двама бургазлии при спецакция в кола, натъпкана със синтетична дрога и принадлежности за производството й.

При последвалия обиск в помпена станция в с. Черни връх, където публично работи Рачков, пък беше открита цяла нарколаборатория. Разследващите обаче не съумяха да потвърдят, че опиатите са на бургазлията и той даже не получи обвиняване по случая.

Рачков е хващан три пъти да кара без брошура, само че до момента постоянно се разминава единствено с санкции и надлежно с чисто досие.

Прокуратурата за пръв път ще успее да закове Рачков и то за съществено нарушение – разпространение на дрога. Въпреки това и в този момент бургазлията няма да влезе в пандиза и ще се размине с условна, тъй като е неосъждан.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР