Братът на беглеца от затвора Радослав Колев, който духна заедно

...
Братът на беглеца от затвора Радослав Колев, който духна заедно
Коментари Харесай

Горещо разкритие за избягалия затворник Радослав Колев - брат му Христо прати ченгета на 20 места и...

Братът на беглеца от пандиза Радослав Колев, който духна дружно с Владимир Пелов, е подал единствено за един час 20 сигнала за възможното местоположение на килъра, написа " Телеграф ", представен от Блиц. Това разкриха криминалисти. По думите им позвъняванията Христо направил преди към седмица. Всички адреси до последния били тествани по едно и също време, само че от Радослав нямало и диря.

Нямало никакви индикации да е бил там. Христо бил извикан на разпит в Столична дирекция на вътрешните работи, с цел да даде повече информация за брат си. Той обаче изглеждал очевидно несъответстващ, споделиха ченгета. Единственото, което съумял да изясни, е, че в деня на бягството на Радослав и Пелов той занесъл на брат си бързовар. Това станало във времето, несъмнено за приемане на електрически електроуреди.

Категорично декларирал, че не е знаел за бягството научил по-късно от медиите. Бащата на Колев - Ангел, пък разяснява, че най-вероятно синът му е духнал в чужбина. Мъжът призна още, че се е провалил като родител. Една от водещите версии по издирването на 27-годишния Радослав Колев е, че е погубен и закопан някъде от Владимир Пелов, защото му пречел в укриването. Заради това към този момент втора седмица екипи на полицията търсят младия мъж къде ли не, само че досега без резултат.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР