Бранко Бабачев след дълго отсъствие поради здравословни проблеми нокаутира молдовеца

...
Бранко Бабачев след дълго отсъствие поради здравословни проблеми нокаутира молдовеца
Коментари Харесай

Бабачев отказа противника си на Grand Fight Arena 2

Бранко Бабачев след дълго неявяване заради здравословни проблеми нокаутира молдовеца Йон Чорилов в категория до 82 кг по разпоредбите на К-1 пред над 2000 фенове в зала "Асикс Арена " на Grand Fight Arena 2. Това е шеста победа за българина, трета с нокаут, като той има и 1 събмишън.

Бабачев стартира по-агресивно и чудесно пласираше вътрешни и външни лоукикове, с които да подплаща левите си крошета. Двамата избраха да не навлизат в клинчове, а Бранко раздруса противника си с мощни леви крошета и главно го тормозеше с леви външни лоукикове. В самия завършек на първия рунд Бабачев с отлична композиция от леви и десни крошета повали на земята съперника си, който някак си съумя да "победи " отброяването на рефера Илия Спасов и да се изправи. Тъй като сирената маркира края на рунда, Чорилов извади шанс и получи късмет за възобновяване.

Още в петата секунда на втората част две следващи леви крошета на Бранко още веднъж повалиха съперника му, а до момента в който той падаше, Бабашев опита рисков ляв кик. Чорилов отново се изправи, само че към този момент беше ясно, че няма смисъл да продължава и от ъгъла му също избраха да не не престават, а реферът Спасов маркира нокаут.
Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР