Брандът на легендарния №8 Христо Стоичков изненадва феновете с нова

...
Брандът на легендарния №8 Христо Стоичков изненадва феновете с нова
Коментари Харесай

Качество, гарантирано от легендата Христо Стоичков: Брандът „H8S“ впечатлява с нова колекция /снимки/

Брандът на именития №8 Христо Стоичков изненадва почитателите с нова сбирка, оповестиха от екипа за организация BulNews.
За малко време “H8S” набра известност и завоюва доверието на хиляди удовлетворени клиенти. Поради големия интерес към висококачествените артикули марката уголемява гамата от артикули и изненадва почитателите с нова, богата сбирка преди празниците.
В онлайн магазина има огромно многообразие от мъжки, дамски и детски продукти, аксесоари, парфюми и книги. Богатата гама от артикули може да задоволи даже и най-изтънчения усет и ги прави идеално решение за подарък за дребни и огромни. Там може да намерите разнородни продукти, отговарящи на вашите специфични потребности и на желанията на обичаните хора - от спортни екипи, блузи и поло тениски, до елегантни ризи, дънки, пуловери и аксесоари. Гордостта на марката са дълготрайните мъжки и дамски парфюми, които поради неповторимия си мирис се трансфораха в безспорен шлагер на пазара.
„ H8S” символизира всичко, което Христо Стоичков е. Той се гордее с корените и страната си и желае неговото име да работи за българските производители.
Официалният бранд на именития №8 носи безкрайната сила за реализиране на невъзможното, високото качество на спечелилите и неподражаема автентичност. Екипът на Христо Стоичков е също толкоз окуражен, дипломиран и подготвен по най-професионален метод да удовлетвори желанията на многочислените си клиенти.
Хитовите оферти разгледaйте на .
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР