Брандът Honor, собственост на компанията Huawei, възнамерява да анонсира в

...
Брандът Honor, собственост на компанията Huawei, възнамерява да анонсира в
Коментари Харесай

Анонсът на мощния смартфон Honor Magic 2 се очаква на 26 октомври

Брандът Honor, благосъстоятелност на компанията Huawei, има намерение да анонсира в края на идващия месец мощният смарт телефон Magic 2, за което оповестяват мрежови източници. Според наличната информация, апаратът ще получи AMOLED екран с размер 6 инча диагонално. Резолюцията му ще бъде 2880 × 1440 пиксела, а съотношението на страните — 18:9.
Дизайнът планува съществуването на преносим модул в горната част, върху който е ситуирана предната камера. Това осъществяване ще обезпечи съвсем изцяло безрамков дизайн. Говори се също за съществуването на дактилоскопичен скенер, ситуиран в региона на екрана.

В основата на апарата ще стои флагманския процесор Kirin 980. Този чип съдържа в себе си две ядра ARM Cortex-A76 с тактова периодичност 2.6 Ghz, две ядра ARM Cortex-A76 с периодичност 1,96 Ghz и четири ядра ARM Cortex-A55 с периодичност 1,8 Ghz. За обработка на графиките дава отговор контролера ARM Mali-G76.



Смартфонът Honor Magic 2, съгласно слуховете, ще е екипиран с не по-малко от 6 GВ оперативна памет. Твърди се също за съществуването на функционалността за бързо 40-Ватово зареждане Magic Charge и за батерия с 15 равнища на отбрана.

Съобщава се също, че смарт телефонът ще дебютира на 26 октомври. Очевидно, устройството ще е снабдено с операционната система Android 9 Pie.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР