Брад Пит се разкрива, както никога досега. Звездата от Имало

...
Брад Пит се разкрива, както никога досега. Звездата от Имало
Коментари Харесай

Цялата истина за жените в живота на Брад Пит

Брад Пит се разкрива, както в никакъв случай до момента. Звездата от " Имало едно време в Холивуд " е показан в изданието The Great Performers на списание New York Times, където той се споделя за всичко - от битките, които е водил до използването на опиати и последните клюки за интимните си връзки с разнообразни дами.

През последните няколко години, откогато Анджелина Джоли подаде молба за бракоразвод с Пит през 2016 година, 55-годишният артист е в центъра на доста заглавия, като всички се чудеха с кого тъкмо излиза той. През 2018 година да вземем за пример започнаха да се въртят клюки, че той се вижда с професор Нери Оксман от Масачузетския университет по технологии.

През септември 2019 година пък се заприказва, че има връзка с бижутерийния дизайнер Сат Хари Халса, а по последна информация сякаш излиза с актрисата Алия Шокат. Множество източници настояват, че Пит е просто другар с всички тези дами, само че в този момент самият той развенчава слуховете.
 Снимка 440623

На въпроса дали чете изявленията за себе си, Пит признава, че " се пробва да го избегне " и несъмнено не търси какво написа за него.

" Не знам с какъв брой дами са писали, че се срещам през последните две-три години, само че истината е, че нищо от това не е правилно ", безапелационен е артистът.
 Брад Пит, Алия Шавкат и вероятната връзка на двамата
Това ли е новата жена в живота на Брад Пит

Най-после не е самичък

Докато приказва за разнообразни планове, които е подхванал през годините, Пит споделя също, че е " спрял да чете каквато и да е преса " към 2004 година Причината е, че има доста отрицателни материали за него - за решенията и изборите в живота и работата му, които се загнездват в главата му и му пречат, а съгласно него няма нищо потребно в това.
 Снимка 440625

Що се отнася до превъплъщението му в Клиф Буут в " Имало едно време в Холивуд ", за което Пит е номиниран за най-хубава поддържаща роля за премиите Златен глобус през 2020 година, той споделя, че е почерпил ентусиазъм от личния си живот, с цел да пресъздаде персонажа.

" Клиф някак си ми припомня за татко ми, с метода, по който се отнася към себе си. Той ми припомня и за емблематичните фигури като Бъч и Сънданс, както и за филмите на Клинт Истууд ", изяснява артистът, като добавя, че неговата идеология за живота сега доста се приближава до тази на героя му.

" Не ме интересува кой си, тъй като животът е битка и е значимо по какъв начин в действителност възприемаш тази битка. Установих, че колкото повече одъртявам, одобрявам всяка битка по-спокойно - като следващ ден в офис и като следващото предизвикателство, което ми носи актуалният ден. "
 Снимка 438755

За почитателите, които са гледали кино лентата, режисиран от Куентин Тарантино, една от най-запомнящите се подиуми е тази, в която героят на Пит се надрусва с LSD. На въпрос дали самият той в миналото е употребявал опиати, Брат Пит шеговито отбелязва " несъмнено ".

Според него сцената с надрусването е била хрумка в последния миг на Куентин Тарантино и артистът признава, че е ослепително решение, тъй като се е получило доста занимателно.

Пит продължава, като споделя в края на изявлението, че е прекарал " по-голямата част от 90-те години в криене и пушене.
 Снимка 439154

" Беше ми доста неприятно с цялото внимание, което славата ми донесе тогава. Затова някак си се затворих в себе си и като че ли се криех от всичко и всеки. Сега се усещам друго. Просто излизам и си пребивавам живота, тъй като като цяло хората са много готини ", заключва Брад Пит.
 Брад Пит, Антъни Хопкинс, алкохола и киното - в изявлението за списание Interview
Брад Пит и алкохолът като бягство

Пит интервюира Антъни Хопкинс
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР