Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха още през 2016

...
Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха още през 2016
Коментари Харесай

Малката победа на Брад Пит над Анджелина Джоли

Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха още през 2016 година Разводът им беше разгласен през април 2019 година, само че те още доуточняват някои условия в него. Както може да се чака, най-ожесточената битка, която се води, е за децата.

Очевидно, двамата някогашни съпрузи са съумели да реализират единодушие или, по-точно, събитията са ги принудили да реализират такова.

Брад Пит е отбелязал победа в разногласието с Анджелина за децата, тъй като се е наложило актрисата да ги остави на грижите му, до момента в който е заета през лятото със фотоси на кино лентата Those Who Wish Me Dead, написа Daily Star.
 Снимка 311393

Затова и Анджелина сама е предложила на някогашния си брачен партньор да се грижи за 17-годишния Мадокс, 15-годишния Пакс, 14-годишната Захара, 13-годишната Шайло и 11-годишните Нокс и Вивиен.

Първоначално Брад Пит съвсем не можеше да вижда децата си. Причина бяха обвиняванията, че има проблеми с алкохола и демонстрира експанзия. Затова и актуалната демонстрация на доверие, гласувано му от Анджелина Джоли, е една дребна победа за него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР