Брад Пит и Анджелина Джоли финализират развода си, съобщи Контактюмзик.

...
Брад Пит и Анджелина Джоли финализират развода си, съобщи Контактюмзик.
Коментари Харесай

Брад Пит и Анджелина Джоли се споразумяха за развода си

Брад Пит и Анджелина Джоли завършват развода си, заяви Контактюмзик. Двамата оповестиха, че са се разделили през септември 2016 година и след дълъг правосъден спор към този момент са се споразумели за взаимно настойничество над шестте си деца и по другите условия.

 © Българска телеграфна агенция / Архив
" Условията за развода към този момент са конкретизирани. Оформят се от двата правни екипа и ще бъдат регистрирани до седмици. Това е цялостна смяна от положението на нещата, когато завърши бракът им, изключително като се имат поради настояванията на Анджелина Джоли. Сега обаче те са в много положителни връзки " - сподели човек от обкръжението им пред в. " Сън ".

Основното е, че двамата са се разбрали за децата. Те са на възраст от 16 до 9 години. Най-голям е Мадокс. Пакс е на 14 години, Захара - на 13, Шайло - на 11, а близнаците Вивиен и Нокс - на 11.

" И двамата взеха решение, че е доста значимо за децата да се почитат взаимно. Основното е, че се схванаха да си поделят попечителството, като Брад има достъп до децата и разискват организационните въпроси, свързани с работата и пътуванията. Имаше клюки, че разводът се анулира, само че това не е по този начин ", добави същият източник.

След раздялата с Анджелина Джоли, Брад Пит потегли на терапия, " с цел да стане по-добър човек и татко ". Той е признавал след разпадането на брака му, че пиенето е станало проблем. Засега Брад Пит още не излиза доста с децата, само че би желал да прекарва повече време с тях.

И двамата към този момент имат връзки с други хора, написа в. " Дейли мейл ". Тя излиза с сътрудник за недвижими парцели - " по-възрастен и незнаен ". Връзката им " не е сериозна ", а единствено " едвам се вижда с различен възрастен човек ". Брад Пит също има " дискретни " връзки понякога, само че не търси нещо непрекъснато.

" Той промени живота си след раздялата. Отначало си стоеше доста вкъщи и постоянно беше доста подтиснат. Месеци не излизаше, само че в последно време излиза повече. Среща се с близки другари на обяд или вечеря " - сподели негов непосредствен.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР