Брад Пит е прекратил отношенията си с Емили Ратайковски след

...
Брад Пит е прекратил отношенията си с Емили Ратайковски след
Коментари Харесай

Брад Пит зарязал Емили Ратайковски, защото “не си пасвали” интелектуално

Брад Пит е прекратил връзките си с Емили Ратайковски след късия им романс, тъй като тя не е могла “да си пасне ” с него в интелектуално отношение. 58-годишната звезда от “Bullet Train ” не е могъл да се нагоди към 31-годишния модел на Victoria Secret “интелектуално ” по този начин, както е могъл да се свърже с новата си възлюбена 30-годишната Инес Де Рамон, заяви вътрешен източник пред Radar Online.

Източникът съобщи, че разликата във възрастта е изиграла значима роля за раздялата на Пит с Ратайковски и макар че Рамон е на същата възраст като модела, тя е “на една и съща вълна интелектуално ” с артиста.

“Емили беше прекомерно подвластна от обществените мрежи, с цел да подсигурява нещо друго с изключение на кратковременен романс ”, разкрива информаторът, ”Трябва да има несъмнено равнище на поверителност, с цел да се усеща Брад удобно, а той не се усещаше удобно в този случай ”.

Що се отнася до романса на Пит с Рамон, източникът сподели:

“Тя е доста наясно с всички страсти, през които актьорите би трябвало да преминат за дадена роля, което кара Брад да се усеща удобно към нея, тъй като няма потребност да се изяснява. Тя е интелигентна, занимателна, витална и добър събеседник. В нея няма безусловно нищо претенциозно. Тя е земна и също по този начин има класа. ”
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР