Бръчките са естествен резултат от стареенето на кожата. Макар жените

...
Бръчките са естествен резултат от стареенето на кожата. Макар жените
Коментари Харесай

Как да се справим с бръчките

Бръчките са натурален резултат от стареенето на кожата. Макар дамите да знаем това, не можем да го приемем.

Съществуват разнообразни типове бръчки и не всички са разследване от преклонна възраст. Бръчките сред веждите са от този тип, който може да се появи и в младежка възраст и се предизвиква най-много от мимики, по тази причина се назовават и “гневни” бръчки.

Ето малко потребна информация какво може да извършите в такива случаи:

Кожата е най-големият орган в тялото, която е формирано главно от вода. Затова е значимо да приемате най-малко 2 литра вода дневно. Липсата на задоволително вода в епидермиса води до неговото изсушаване, поява на бръчки и прибързано стареене.

Спете задоволително! Тялото употребява съня като сигнал за начало на оздравителни и възстановяващи функционалности. Лишаването от сън пречи на възстановителните процеси в организма, може даже да засилва възпаления. Дефицитът на сън предизвиква загуба на вода, което дехидратира в допълнение кожата. Грижете се за кожата, като спите от 7 до 9 часа всяка нощ. Хранете се здравословно. Консумирайте добре уравновесена храна, богата на потребни хранителни субстанции и витамин, които обезпечават на кожата всички нужни детайли, от които се нуждае епидермисът, с цел да е здрав, разтеглив и пресен.

Ексфолирайте кожата. Кожата се ексфолира естествено, с цел да в профил мъртвите кожни кафези и ги размени с нови. Може да подпомогнете този развой, като употребявате скраб или химически ексфолианти. Имайте поради, че химическите ексфолианти може леко да раздразнят кожата ви първия път.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР