Бойците от СК "Бойни спортове"/Монтана/ завършиха подобаващо сезон 2019. На

...
Бойците от СК "Бойни спортове"/Монтана/ завършиха подобаващо сезон 2019. На
Коментари Харесай

СК Бойни спортове/Монтана/ спечели 18 медала от турнир в София /снимки/

Бойците от Семеен кодекс "Бойни спортове "/Монтана/ приключиха уместно сезон 2019. На извършения в София шампионат по бразилско жиу-житцу Sofia Open No Gi възпитаниците на треньора Николай Цоков-Колето се завърнаха с цяла дузина призови класирания. Монтанчани завоюваха 18 медала, от които 10 златни, 7 сребърни и 1 бронзов.
Мартин Александров се класира преди всичко при деца до 10 година и дублира купата си в безспорната категория. Първо място и за Георги Тихомиров и второ в безспорната категория и надлежно две втори места за Йордан Йорданов. Борислав Борисов остана втори при 9-годишните момчета. При юноши златен орден за Теодор Росен в кат. 76.5 кг.
Титли при мъжете донесоха Николай Атанасов (67.5), Дейвид Димитров (73) и Руси Минев (85) на „ сини колани “. В същата дисциплинираност Денислав Стоянов и Денислав Кръстев останаха на второ място в кат. 67., като Кръстев е трети в безспорната категория. Сребърен орден и за Ивайло Иванов (91). Най-високо на почетната стълбичка стъпиха още Леонид Тодоров (79.5) и Даниел Стоянов (85.5), които нямаха конкуренция на „ лилави колани “, Леонид ознаменува завръщането си в играта и с още шампионска купа в безспорната категория.
„ Едно неповторимо съревнование, най-голямото правено до в този момент в България, с над 350 състезатели. За нас то беше повече от ужасно. Доказахме, че сме на прав път и в ММА и в BJJ. Имам необикновен тим, всички дружно доказахме, какво е екипен дух, групова работа и какъв брой сме непримирими в гонене на задачите си. Адмирации за момчетата и всички, които ни помагаха и подкрепяха през годината “, съобщи треньорът на Семеен кодекс "Бойни спортове "/Монтана/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР