Бойните редици се готвят за най-голямата промяна в играта от

...
Бойните редици се готвят за най-голямата промяна в играта от
Коментари Харесай

For Honor с 15 милиона играещи по цял свят

Бойните редици се готвят за най-голямата смяна в играта от излизането ѝ насам.
След броени дни – на 16-ти – излиза Marching Fire – най-голямото обновяване за For Honor. С него идва цялостно графично видоизменение на играта и доста нови неща, като четирима нови героя от фракцията на Ву Лин, нов аркаден режим, предлагащ на процедура безкрайно PvE наличие, както и 4v4 Breach режим.

Съвсем разумно е да чакаме, че в дните и седмиците след излизането на Marching Fire да има скок в потребителската база на играта. А какъв брой е тя през днешния ден? 15 000 000! Това оповестиха в обява в блога си Ubisoft.

„Воините се бият паралелно един до различен и това е онагледено от непрекъснато растящата общественост на For Honor по целия свят. През последната година работихме неуморно, с цел да създадем нужното за нашите играещи, изграждайки и разширявайки света на For Honor“, споделя в особено изказване Стефан Карден, старши продуцент в Ubisoft Montreal. От името на целия екип, желаеме да благодарим на 15-те милиона бойци, които нарамиха оръжия и се причислиха към бойното поле. За нас е голяма чест, че достигнахме това достижение и ще продължим да поддържаме For Honor, тъй че още повече хора да се радват на това, което сме съградили дотук“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР