Бойкот на наградите на БГ Радио направиха Криско и Тита,

...
Бойкот на наградите на БГ Радио направиха Криско и Тита,
Коментари Харесай

Скандал! Криско и Тита бойкотираха наградите на БГ Радио! Двамата трябваше да участват в програмата, но се обидиха и я пропуснаха

Бойкот на премиите на БГ Радио направиха Криско и Тита, разбра HotArena.

Рапърът и участничката в „ Като две капки вода “ са номинирани в няколко категории, само че не съумяха да се преборят за призово класиране.

Това вбесява габровеца. Той е учуден по какъв начин творчеството му не е оценено и взема решение да отсвири музикалните награди. Щом научава, че няма да вземе нито една статуетка, той се наскърбява и бойкотира церемонията. Той е безапелационен, че кракът му няма да стъпи повече на сцената на премиите на БГ Радио.

Криско поучава и Тита, която е негово протеже, да не върви в Пловдив на мероприятието. Двамата са дупе и гащи, където е единият, там е и другият. За дуото бе оповестено, че ще се появи в зала „ Колодрум “. Ликовете на Криско и Тита през пет минути бяха показвани на големите монитори на сцената и феновете чакаха, че любимците им ще се появят.

Голяма част от феновете в препълнената зала даже са си купили билети особено поради Тита и Криско. Организаторите до последно чакат хитмейкърът да се яви в Пловдив. Той им оповестява в последния миг, че няма да успее за премиите . Оправдава се с персонален проблем, описват източници на „ България Днес “.

Минути по-късно се обажда и Тита . Цицорестата изпълнителка увърта, че има наложителен ангажимент. А в това време се забавлява в компанията на фризьора Венелин Кондаков и тайнствен мачо в столичен бар.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР