Бойкот на фолкаджийката Мария спретнаха колежките й от бранша.Миньончето вдигна

...
Бойкот на фолкаджийката Мария спретнаха колежките й от бранша.Миньончето вдигна
Коментари Харесай

Чалгата бойкотира Мария - slava.bg

Бойкот на фолкаджийката Мария спретнаха колежките й от сектора.

Миньончето подвигна празненство за знамение и приказ във връзка 20-та годишнина от началото на музикалната си кариера. Песни, танци, ядене, пийване и... скандална липса на колежките й от чалга сектора. За кръглия празник Мария кани десетки свои колежки, само че или получава отвод, или съмнително безмълвие. Едва малко преди началото на празненството фолкпевицата е засипана с оправдания за какво няма да бъде почетена.

"Честит празник! Извини ме, че не мога да участвам. Желая ти да си жива и здрава и доста щастлива ", повежда "хорото на извиненията " Преслава, която аристократично подминава значимия ден на колежката си.

"Честит празник, Мария! Благодаря за поканата, само че ти обясних за какво не мога да участвам! Много здраве, още дълги години шлагери и все по този начин да радваш почитателите си! Успехи отсега нататък! ", реди на собствен ред Глория, която е била кумир на Мария на млади години.

Сред гостите не се вясна и Джена. Тя се регистрира само с късото известие "Успех! Ще бъдеш прелестна ". Многобройните отводи евентуално са ядосали Мария, защото тя не ги удостоява с отговор, а взема решение да ги подмине. Фолкаджийката се самонадъхва, че това няма да провали настроението й и ще направи една в действителност мощна вечер.

И до момента в който колежките й я бойкотират, Мария се радваше на компанията на Тита и Ники Кънчев, който я изненада с хубав букет. По време на купона певицата смени няколко тоалета, написа България през днешния ден. Сред шокиращите визии бяха бели маратонки с бяло пухено палто.

"Благодаря на всички, които се включиха! И на всички сътрудници, които почетоха юбилея ми ", написа певицата, явно без да се трогва от чалга протеста против нея.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР