Бойко Рашков използваше МВР за политическа битка. Той изолира професионалното

...
Бойко Рашков използваше МВР за политическа битка. Той изолира професионалното
Коментари Харесай

Маринов: Рашков използваше МВР за политическа битка

Бойко Рашков използваше Министерство на вътрешните работи за политическа борба. Той изолира професионалното управление от решенията в министерството. Това разяснява в студиото на „ Събуди се " някогашният вътрешен министър и народен представител от ГЕРБ Младен Маринов.

Той разяснява и казуса с мигрантската вълна и случаите на потърпевши служители на реда при гонки с бежанци.

„ Напоследък се насажда мнение,че служителите на реда не са готови. Напротив, те са готови и са се справяли с такива обстановки и преди. Виждал съм ги на терен. Друг е въпросът по какъв начин е готова системата и дали тези, които би трябвало да взимат решения във връзка с тактиката и тактиката, се оправят със отговорностите си. Обяснявайки по какъв начин полицията не е готова, даваме сигнал на бандитите и им споделяме „ Карайте с цялостна газ, няма да ви стопираме ", съобщи Маринов.

„ Още преди случая в Бургас от трибуната на 46-ото Народно събрание предизвестих, че има проблем с противозаконната миграция. Тогава не бях чут, тъй като там се крещеше и имаше политически обвинявания. Българският служител на реда беше разгласен за нарушител. Когато подобен проблем се прикрие от политическото управление, той си работи. Това е като ръждата. Ако намажеш от горната страна с багра, само че не я махнеш, тя ще стане още по-голяма. Нека зададем въпроса господин Рашков прекратявал ли е поръчката за облеклата на служителите на реда? Затова в този момент нямаме дрехи. Като министър и като човек, който е носил униформа дълги години направих работна група, в която включих синдикатите ", сподели още депутатът.

„ Когато е мъчно и някой си подаде оставката, го считам като бягство от казуса. Съставянето на кабинет е доста виновна работа и не би трябвало да се бърза. Виждате какво се случи с предходните съдружни сътрудници ", заключи Маринов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР