Бойко Методиев Борисов извърши персонално национално предателство спрямо българите. С

...
Бойко Методиев Борисов извърши персонално национално предателство спрямо българите. С
Коментари Харесай

Каракачанов нападна Борисов: Извърши национално предателство спрямо българите

Бойко Методиев Борисов извърши персонално национално изменничество по отношение на българите. С тези думи ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов разяснява днешното решение на 47-ото Народно заседание да бъде пусната районен съд Македония за договаряния за участие в Европейски Съюз без да е изпълнила нито едно от изискванията за това, залегнали в Договора за добросъседство, и освен:

" При състояние, че още през вчерашния ден македонският министър председател Ковачевски съобщи, че не приема френския проект, а албанският министър председател си разреши да обиди България, вместо остра реакция от страна на българските институции – държавно управление, парламент, президент, ние през днешния ден станахме очевидци на унижението, на което подложиха голяма част от българския народ неговите така наречен национални избраници ", гневи се в поста си във Facebook Каракачанов.

" И в случай че „ Промяната “ беше партия, конфигурирана от външни сили, с цел да инициира поврат в българската позиция за Македония, а „ Демократична България “ и Движение за права и свободи от дълго време заявяваха, че са срещу несъгласие, то огромното изменничество беше осъществено персонално от Бойко Методиев Борисов ", написа още той.

Каракачанов припомня в позицията си, че точно Борисов като министър-председател на България е водил тъкмо противоположна политика по повод Скопие и доказателство за това са Договорът, който подписа през август 2017 година и Рамковата позиция, която неговото държавно управление гласоподава през октомври 2019.

Почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация припомня също, че и 44-тото Народно събрание, доминирано от ГЕРБ, поддържаше това национално мнение. ГЕРБ като политически индивид в позорните изтекли оттогава парламенти също заявиха обществено поддръжка, включително и на КСНС от февруари 2022 година Тогава беше заявено още веднъж неотстъпление от българската позиция, преди да се видят действителни резултати от Скопие.

Е, какво видяхме? Наглост, надменност и експанзия!

Прилагаме цялостния текст на позицията на доктор Красимир Каракачанов:

Капитулация на българската държавност и национално оскърбление за българския народ – това сътвори през днешния ден Народното събрание, вдигайки ветото на Северна Македония. При състояние, че още през вчерашния ден македонският министър председател Ковачевски съобщи, че не приема френския проект, а албанският министър председател си разреши да обиди България, вместо остра реакция от страна на българските институции – държавно управление, парламент, президент, ние през днешния ден станахме очевидци на унижението, на което подложиха голяма част от българския народ неговите така наречен национални избраници.

Цял ден слушахме от трибуната на Народно събрание дитирамби по адрес на Макрон и неговия „ идеален “ проект. Какъв проект, какъв Макрон? Още през вчерашния ден Макрон съобщи, че 6 месеца България е била подложена на масиран напън от страна на Френското председателство. И забележете какво сподели още Макрон, откакто си призна за натиска върху България – че занапред ще беседват и с Македония.

Политиците в Северна Македония, които десетилетия наред крадат и фалшифицират българската история, преследват българите в Македония и възпитават своите жители в ненавист към България и всичко българско, през днешния ден с помощта на Макрон и импотентните български депутати излязоха спечелили.

И в случай че „ Промяната “ беше партия, конфигурирана от външни сили, с цел да инициира поврат в българската позиция за Македония, а „ Демократична България “ и Движение за права и свободи от дълго време заявяваха, че са срещу несъгласие, то огромното изменничество беше осъществено персонално от Бойко Методиев Борисов. Предателство, осъществено плюейки на досегашната си политика и на Договора, който подписа пред август 2017 година и Рамковата позиция, която неговото държавно управление гласоподава през октомври 2019. И всичко това, с цел да му разрешат неговите началници в Брюксел и Вашингтон, както той обича да ги назовава, да се добере още веднъж до властта.

По време на летните митинги приз 2020 година му споделих на Борисов - огромният общественик жертва себе си за родината, по този начин постъпиха Стамболов, Петко Каравелов, Никола Петков и други български политици в историята. Подлецът жертва страната, с цел да избави кожата си! Тогава му споделих: „ Ти избираш “. Е, през днешния ден го видяхме какво избра. И никакви оправдания и клишета за евроатлантически полезности, интеграция на Западните Балкани и бла-бла нелепости нямат никакво значение.

Но борбата не е свършила! Убеден съм, че тези 84% от българския народ, които бяха срещу да вършим компромис с българската история, националното си достолепие и да се унижаваме пред Скопие и пред така наречен сътрудници в Брюксел, занапред би трябвало да създадат добре своя разбор. България е оцелявала и след доста други изменничества. Ще оцелее и по-късно. Защото, както историята ни е научила – българският народ не може да слага ориста си в ръцете на едни или други велики сили – били те на изток или на запад – даже, когато се назовават наши съдружници и сътрудници.

Време е за национална гражданска война! Революция в мозъците и сърцата на всеки един българин. Нашата орис, ориста на всеки един българин би трябвало да бъде в нашите ръце.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР