Бойко Борисов.Събитието е организирано от Международния републикански институт на САЩ

...
Бойко Борисов.Събитието е организирано от Международния републикански институт на САЩ
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Разкрачената поза не е полезна - или си в НАТО, или не си!

 Бойко Борисов.

Събитието е проведено от Международния републикански институт на Съединени американски щати (IRI) и се организира в София от 12-14 декември. То е с поддръжката на Бюрото за спорове и стабилизиращи интервенции към Държавния департамент на Съединени американски щати и в съдействие с българското Министерство на вътрешните работи, написа " ДарикНюз ".

" Страните от Балканския полуостров успяхме да създадем по този начин, че да ни извърнат внимание. Повече от 10-15 години Балканите не предизвикваха интерес. Радвам се, че със започването на нашето председателство поставихме тематиката " Западни Балкани многото процеси " в центъра на вниманието и на европейските сътрудници и на Съединени американски щати. Надявам се Северна Македония да покаже разликата в развиването си и в това време чакам останалите страни, които желаят да се причислят към Европейски Съюз, деликатно да си премерват държанието и стъпките. Разкрачената поза не е потребна за никого - или си в НАТО или не си ", сподели Борисов.

" На Балканите всички се обичаме, живеем си спокойно. Има етническа приемливост. Много е значимо да си сътрудничим. За нас като балканци е доста значимо да не оставим нито на европейците, нито на американците да изгубят доверие в нас ", добави министър председателят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР