Бойко Борисов посети днес Вазовата пътека, на която откри къщичка

...
Бойко Борисов посети днес Вазовата пътека, на която откри къщичка
Коментари Харесай

Борисов обвини кабинета: Хората на Радев са се съсредоточили само в злоба и ярост

Бойко Борисов посети през днешния ден Вазовата пътека, на която откри къщурка за книги, по самодейност на младежите на ГЕРБ. С него бяха Младен Маринов, Георг Георгиев и Николина Ангелкова.

Младежите от ГЕРБ обясниха, че са построили една къщурка на мястото, на което Иван Вазов е сядал да почива и вътре има всички томове на великия публицист. Лидерът на ГЕРБ подари Библия за къщичката и книги на Вазов. " Библията е, тъй като без Господа нищо не може да се направи. Днес е доста прекрасен православен празник – Педесятница. Чели ли сте " Дядо Йоцо гледа "? Вижте каква панорама. Патриархът Вазов се е вдъхновявал ", разкри Борисов.

Той попита едно момче дали чете и то отвърна позитивно. Младен Маринов също се включи сподели: " И аз ги чета, само че чета сред редовете ”.

" Като Бойко Рашков, той чете законите по този начин ", отвърна Борисов и предложи похода да продължи.

" Ако управлявахме ние - щяха да дадат на Гърция, и на България пари от Европейски Съюз. Докато нашите съседи употребяват милиарди евро безплатна помощ, нашите още не са си подали проекта. Това е България на едноличната власт на Румен Радев. Първият пестник е за имунизациите. Виждате - в Русия ограниченията се стягат. Помните, че нас ни караха да купуваме съветски ваксини. Имаме 2,7 млн. ваксини, обезпечени от нас. Държавите към този момент имат проекти за възобновяване, употребяват парите, хората на Радев са се съсредоточили единствено в завист и гняв ", сподели още Борисов пред младежите. Той посочи, че в случай че са си предали проекта, в този момент служебното държавното управление " щяло да се къпе в пари ". 

 Излизат и споделят – нямаме пари. Ами нямате, тъй като сте некадърни да си извършите проектите ". Според водача на ГЕРБ, служебните министри са се съсредоточили в най-лесното – кадруване и реваншизъм, а на този декор контрабандистите вършеели.

" И като го попитат Радев нещо – той споделя " атакуват фамилията ми ". Кое семейство. Нас на идиоти ли ни вършат. Защо си пишат благодарността на листчета – с цел да не не помнят ли? ", попита Борисов по отношение на тайния запис, на който президентския консултант Пламен Узунов получава огромен плик и листчета от някогашен митнически началник.

" Министърът ми афишира, че ме приканва. Аз ще отида да видя какво има от 2009 година Едно време, когато партията на Бойко Рашков управляваше, имаше лаф: Влиза жълт, излиза наследник ", сподели Борисов и попита младежите дали ги е боязън. Те заедно дадоха отговор " Не ".

" Те са пуснали на Делян Добрев, на цялата ни парламентарна група данъчни инспекции. А най-големият крадливец не го питат. Да питат Спецов: " Как намерихте този човек ". Но, с цел да ви подплашат, пишат " Бойко отива на разпит ". Всичко, което говореше Радев, в този момент се случва. Направихме по този начин, че до един всички водачи да са идвали в България. Няма от какво да се срамим. В един ден ме одобряваха. Как се прави това, в случай че не те познават на малко име. Виждате другите партии мълчат ", сподели Борисов, представен от novini.bg.

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР