Бойко Борисов отново пое на инспекция. В джипа, обичайно, седна

...
Бойко Борисов отново пое на инспекция. В джипа, обичайно, седна
Коментари Харесай

Борисов „раздава“ ордени на труда на работниците по „Тракия“


Бойко Борисов още веднъж пое на ревизия. В джипа, всекидневно, седна и зам.-регионалният министър Николай Нанков. Двамата нагледаха ремонта на автомагистрала „ Тракия “ край Чирпан. А разходката се предаваше директно по Facebook.От видеото се вижда по какъв начин Борисов се диви на това, че „ всичко е ново – банкети, мантинели, асфалтът е тестван “. После прибавя, че и той, и служащите, работят в почивните дни: " Събота, неделя. Извънреден труд. Става прелестно ".

Борисов се стопира да приказва с един от служащите. Мъжът му споделя, че избрал тази работа, с цел да оставя нещо след себе си. Премиерът цъфти: " Ако имахме в този момент ордени за воин на труда, в този момент и ти щеше да имаш! “. А служащият благодари на премиера. Защото му се плащало постоянно даже и за изключителния труд.

Новата права по „ Тракия “ ще е най-хубавата, споделя различен от служащите. Борисов пък даде обещание, че до седмици трасето ще е готово. " Много работа се отхвърли, копаха чак до долу и всичко се направи на ново, с цел да има гаранции, че е качествено. Мантинелите също са нови, всичко е ново ", повтаря няколко пъти министър председателят.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР