Бойко Борисов няма да даде доброволно имунитета си, заяви тази

...
Бойко Борисов няма да даде доброволно имунитета си, заяви тази
Коментари Харесай

Борисов отказва да си даде имунитета

Бойко Борисов няма да даде непринудено имунитета си, съобщи тази заран водачът на ГЕРБ в коридорите на Народното събрание.

Припомняме, че в късния следобяд през вчерашния ден Софийска градска прокуратура предложи на Иван Гешев да желае имунитета на някогашния министър председател поради обновеното досъдебно произвеждане, известно като „ Барселонагейт “.

Производството е за вероятно пране на пари.

Две години бях без имунитет. Сега изрично няма да го дам, тъй като би трябвало да си кьорав, с цел да не виждаш какво се случва сега. Не съм имал, нямам и няма да имам никакъв парцел в Испания, безапелационен е Борисов.

Според водача на ГЕРБ имунитетът му е пожелан точно в този момент, с цел да се замразят договарянията за държавно управление.

Дали службите и министър Демерджиев през вчерашния ден схванаха за мъртвите души или за приключването на секретна информация? Защо през вчерашния ден? – Ами, с цел да няма държавно управление. Защо през вчерашния ден желаеха моя имунитет, а не преди един месец. Задавам риторични въпроси, сподели още Бойко Борисов.

От месеци дублирам, че би трябвало да има постоянен кабинет. Говорихме за кабинет от 3,6 месеца, експертен. Днес отново ще се забележим с ПП-ДБ, тъй като хаосът в страната е цялостен. Съдебната промяна си има цена. От 2009 година такава няма. В момента, в който ние приехме закона, в който да има надзор над основния прокурор, внезапно нещата се раздвижиха със страшна мощ. Започнаха офанзиви по Политическа партия, с цел да се блокират всевъзможни диалози, добави Борисов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР