Бойко Борисов коментира кандидатурата на Мая Манолова за кмет на

...
Бойко Борисов коментира кандидатурата на Мая Манолова за кмет на
Коментари Харесай

Борисов: Помагал съм повече на Манолова, отколкото на Фандъкова

Бойко Борисов разяснява кандидатурата на Мая Манолова за кмет на столицата и не пропусна да изясни какъв брой доста пари е отпуснал за идеите на омбудсмана. Надали някой да е помагал на Мая Манолова повече от мен, сподели министър председателят. По думите му " през целия й мандат на омбудсман, макар съпротивата в ГЕРБ и Народното събрание, Манолова изиска стотици милиони за хората с увреждания, които й бяха дадени. Тя идваше постоянно доста пъти при мен и министри”. Освен това " всичко което е желала, го е получавала ", счита Борисов.
„ Като омбудсман Мая Манолова се справяше добре, не скърбя, че съм я взел. Мисля че за страната е било добре и не съжалявам”, приписа си заслугите водачът на ГЕРБ.
После даже описа, че само той упорствал тя да е омбудсман: „ ГЕРБ мечтаеше за възмездие във връзка операцията " Костинброд ". Загубихме доста гласове тогава. ГЕРБ искаше да отмъсти, само че аз не дадох. Казах, че ни би трябвало подобен омбудсман. Моята обич беше Министерство на вътрешните работи, както нейната беше да е омбудсман и по тази причина я подкрепях. ГЕРБ я направиха омбудсман “.
„ Фандъкова с право ми се сърди, тъй като тя е идвала по-малко при мен и по-малко съм й помагал, продължи с откровенията Бойко Борисов. Направи и съпоставяне сред двете - " И двете са умни и амбициозни. Хубаво е да има такава борба за София ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР