Бойко Борисов е в тотална паника – премиерът се е

...
Бойко Борисов е в тотална паника – премиерът се е
Коментари Харесай

Бойко Борисов в паника, мина на диазепам – трети ден се крие от въпроси за убитото от ток дете

Бойко Борисов е в тотална суматоха – министър председателят се е покрил като партизанин и отхвърля да отиде в Народното събрание, с цел да дава отговор дружно със своят заместничка – Йорданка Фандъкова, на неуместните въпроси към гибелта на 16-годишното дете, убито от ток на тротоара.
Източник на Narod.bg разкри, че министър председателят даже минал на тежки успокоителни от категорията на диазепам, с цел да не изпуши напълно от проблемите, които го преследват току преди изборите.
„ Бойко отхвърля да дава отговор на питанията за убийството 16-годишния Людмил, който издъхна в ръцете на татко си пред болница „ Св. Иван Рилски”, покосен от електрически удар. Ако се задълбаете в тематиката, ще научите, че виновността е напълно в управата на Столична община и кмета Йорданка Фандъкова, която си затваря очите за стотици противозаконни обекти, от които се прибират съществени месечни суми под масата, с цел да може те да работят”, изясни информаторът.
И през днешния ден Борисов и Фандъкова няма да се появят пред депутатите, с цел да дават отговор на въпроси в Народното събрание по отношение на нещастието. Предложението на Българска социалистическа партия бе подложено на гласоподаване от ръководителят на Народно събрание ПКП Цвета Караянчева, само че предстоящо бе отхвърлено от болшинството на шайката ГЕРБ.
Караянчева получи поздравления от депутата от левицата Георги Свиленски, че предложила премиера и столичният кмет да дойдат в Народното събрание – искане, което породи разногласия в миналите дни в Народното събрание. Той означи обаче, че парламентарната група на ГЕРБ я е бойкотирала.
Стигна се и до прегласуване на предлагането, само че то още веднъж бе отхвърлено.
На 14 февруари 16-годишният Людмил почина от токов удар при секване на пешеходна пътека на бул. „ Иван Гешов”. В непосредствена непосредственост са ситуирани няколко от огромните столични лечебни заведения.
В момента, в който младежът стъпва на шахта, получава токов удар. В 12:45 в „ Спешна помощ” е получен сигнал за тежко потърпевшото момче. На третата минута на място е пристигнала кола за спешна помощ, която го е откарала в най-близката противошокова зала.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР