Бояна, вдовицата на покойния милионер Стефан Шарлопов, е като виното

...
Бояна, вдовицата на покойния милионер Стефан Шарлопов, е като виното
Коментари Харесай

ГОРЕЩО: Вдовицата на Шарлопов посрещна рождения си ден само по дантела

Бояна, вдовицата на починалия милионер Стефан Шарлопов, е като виното - колкото повече свещи духа на тортата си, толкоз по-красива става. Бизнесдамата, която след гибелта на брачна половинка си наследи хотелиерската му империя и дружно с първородната му щерка Ева я ръководят сполучливо, преди дни навъртя 45 години.

И когато предходната зима пандемията й принуди да посрещна рождения си ден в домашни условия, тази година сексапилната русокоска е отбелязала деня с бутиково празненство в столичен ресторант, на което са участвали единствено най-близките й хора, заяви светското предаване на ПИК TV.

С напредването на годините, бизнесдамата става все по-разкрепостена и провокативна. На празника си рожденичката е посрещнала гостите в жанр, който повече приляга на някоя плеймейтка, в сравнение с сериозна бизнесдама с могъща империя зад тила си.
свързани новини14280на 19.04.2021
Не че дантелената рокля, която оставя доста малко на въображението, не й отива. Точно противоположното - одеждата безусловно е залепнала по сексапилното й тяло, само че в сходен жанр Бояна Шарлопова надали щеше да се появи, в случай че брачният партньор й бе измежду живите.

Иначе, не може да се отхвърли, че 45-годишната русокоска наподобява зашеметяващо за възрастта си. Въпреки уговорките си в " Шарполов груп ", русокосата красивица поставя неимоверни грижи за фигурата си. За нея се грижи професионален треньор, който й изготвя и подобаващ хранителен режим.

Освен това, от известно време Бояна Шарлопова се е запалила и по йогата. Красавицата посещава часове и семинари на една от най-известните йога инструкторки в София - Аделина Кателинова. Тя е някогашната брачна половинка на екс бранителя на националния тим, ЦСКА и Литекс Росен Кирилов.

Бояна и Аделина са близки приятелки и Шарлопова постоянно участва на семинари и пътувания, даже и в чужбина, които Кателинова провежда на феновете на физически, умствени и духовни практики или дисциплини, произлизащи от Древна Индия.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР