Бояна Шарлопова остана млада вдовица преди пет години, когато внезапно

...
Бояна Шарлопова остана млада вдовица преди пет години, когато внезапно
Коментари Харесай

Бомба: Бояна Шарлопова разтърси с неочаквано разкритие! (никой не очакваше това)

Бояна Шарлопова остана млада вдовица преди пет години, когато ненадейно я напусна обичаният й - брачният партньор й Стефан Шарлопов. Оттогава до през днешния ден тя признава, че се бори с вятърни мелници, както в живота, по този начин и в бизнеса.

Бояна разкрива огорчена, че в бизнеса дамите мъчно се понасят от мъжете, изключително в случай че са руси и красиви. " Хората, на които Стефан най-вече бе оказал помощ, направи ги богати, след това се обърнаха против мен. Правиха ми какви ли не мръсотии, само че с времето си дадох сметка, че това е обикновено, за жал в живота постоянно е по този начин ", споделя Шарлопова.

Колкото до слуховете, че има нов мъж до нея, тя отхвърля тази информация, а и изяснява за какво. " В този свят мъже дал Бог. Много мъже има, най-различни на визия и темперамент, само че множеството от тях са мъже с малко " м ". След като съм имала същински мъж и човек до себе си, не знам по какъв начин бих се задоволила с другия вид ", твърди Бояна.

Това, с което тя шокира всички обаче, е признанието, че с Ева - първородната дъщеря на Шарлопов, са се разделили - и в бизнеса, и в живота. Бояна не изясни за какво и каква е повода, само че съобщи, че когато един човек си потегля от теб, различен идва на негово място... Философски, само че необичайно за потребителите в нета, които заподозряха огромен скандал сред двете.

" Ева е щерка на Стефан и двамата се обичаха безумно. Очевидно би трябвало да е схванала нещо за Бояна, с цел да й обърне тил ", разясняват в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР