Ботев Враца приема Царско село от 12:00 часа в първия

...
Ботев Враца приема Царско село от 12:00 часа в първия
Коментари Харесай

Ботев Враца и Царско село имат отчаяна нужда от победа

Ботев Враца приема Царско село от 12:00 часа в първия неделен дуел от 19-ия кръг на efbet Лига.

За врачани това ще е един от най-важните мачове на сезона. След кошмарната серия от 7 следващи турнирни загуби съставът на Антони Здравков падна до 12-ото място и заплахата от изпадане е все по-реална.

"Царете " също започнаха втория полусезон неубедително. Възпитаниците на Любослав Пенев отстъпиха с 1:2 от ЦСКА 1948, а по-късно изпуснаха преднина от два гола в семейството си на Ботев Пловдив и трябваше да се примирят с крайното 2:2. Гостите се намират на 9-та позиция с 18 точки и вероятно проваляне може да ги остави наоколо до отборите на дъното.

За домакините от Враца се завръщат трима, които не играха в Кърджали против Арда. Това са Илия Миланов, Тим и Юлиан Ненов. Аласан Н'Диайе е осъден за аления си картон.

Изтърпелият наказване Лъчезар Балтанов още веднъж е на линия за Царско село.

Двата тима са играли общо 4 пъти в елита и имат по две победи. Първите две срещи бяха извоювани от Царско село с 3:0 и 1:0, а идващите два от Ботев с 3:0 и 2:1.

Двубоя ще можете да наблюдавате онлайн в Gong.bg или директно по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР