„Ботев“ (Враца) и треньорът Веселин Великов се разделиха тази сутрин.

...
„Ботев“ (Враца) и треньорът Веселин Великов се разделиха тази сутрин.
Коментари Харесай

Трус в Ботев/Враца/: Веско Великов си тръгва разочарован, анонимник става старши-треньор на слабака

„ Ботев “ (Враца) и треньорът Веселин Великов се разделиха тази заран. Двете страни си стискат ръцете по взаимно единодушие.
Вчера Великов е бил извикан от Бургас, с цел да му бъде обявено решението, осведоми Българска телеграфна агенция.
Великов пое тима в много внимателен миг и съумя да го избави, като първо го изведе на 12-ото място пред „ Монтана “ и „ Етър “. В плейофната среща врачани се постановиха с 1:0 над втородивизионния „ Септември “ (София) с гол от дузпа на Христо Златински. Заедно с Великов си потегля и помощникът му Димитър Иванов.
„ Да, удостоверявам, че повече няма да повеждам Ботев (Враца). В момента пътувам към града, с цел да уточним последните елементи по отношение на разтрогването на контракта ми “, съобщи пред БЛИЦ треньорът Веселин Великов.
„ Искам да бъде ясна повода – аз си потеглям, а не съм уволнен. Тръгвам си, тъй като се появи огромно разминаване сред мен и управлението на „ Ботев “ (Враца). Шефовете споделиха, че ще понижат фрапантно бюджета и ще се разчита единствено на млади футболисти. Когато постъпих на работа, нямаше такива условия. Сега обаче се появиха условия. Моята цел беше на съчетая сплавта сред млади и опитни. Исках да притеглим четирима футболисти с опит. Ще ви кажа един от тях – Стефан Христов от „ Царско село “. Имах сделка с него, само че шефовете на „ Ботев “ (Враца) настояват, че бил остарял. Как ще е остарял – той е на 31 години с огромен опит във футбола и щеше да ни помогне. Казах на босовете, че няма по какъв начин в елита да гоним цели освен това състояние. Затова дано си намерят различен треньор. Дали ще си потегли в този момент или след месец-два, какво значение има. Пожелавам триумф на „ Ботев “ (Враца) “, добави Веселин Великов.
Наследникът на Великов на треньорския пост се обрисува много изненадващо име.
В момента управлението на „ Ботев “ (Враца) договаря с трима треньори, като и тримата са млади и нямат съвсем никакъв опит като старши треньори. Работили са като помощници или пък в детско-юношеския футбол.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР