Ботев ще изиграе днес най-важния си мач от началото на

...
Ботев ще изиграе днес най-важния си мач от началото на
Коментари Харесай

Ботев излиза за най-важния си мач от началото на сезона

Ботев ще изиграе през днешния ден най-важния си мач от началото на сезона. " Канарчетата " са домакини на Берое в баража за влизане в Лигата на конференциите през идващия сезон. Мачът е през днешния ден от 18:30ч. на клубната база на отбора в Коматево .

Победителят ще си обезпечи място във втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите за идващия сезон. Това е и последното свободно място за евротурнирите, откакто Лудогорец стана първенец и ще играе в Шампионска лига, Левски взе Купата и ще играе в Лигата на конференциите, а ЦСКА също ще е в Лигата на конференциите като втори в крайното класиране.

Ботев приключи на третото място с 53 точки и завоюва бронзовите медали за първи път от 27 години. Берое пък завоюва седмото място с 41 точки.

Ботев за повторно ще играе бараж за Европа, като при първия отборът загуби от Славия като посетител с 1:2. Берое за първи път е на бараж за Европа.

В Ботев няма осъдени, а контузен е вратарят Георги Аргилашки. След наказване се завръща Димитър Тонев.

Съдия на дуела ще е Драгомир Драганов.

Мачът е на директна елиминация и в случай че не бъде излъчен победител в постоянното време следва продължения, а в случай че и те не излъчат победител следват дузпи.

Вероятни сформира:

Ботев: Хидает Ханкич, Джеймс Етоо, Роберто Пунчец, Виктор Генев, Па Конате, Дилан Мертенс, Реда Рабей, Емануел Току, Тодор Неделев, Джак Лейн, Антоан Бароан

Берое: Генадий Ганев, Джунейт Али, Сиам Бен Юсеф, Георги Динков, Джонатан, Серкан Юсеин, Симеон Мечев, Стив Фуртадо, Давиде Мариани, Даниел Генов, Алиюн Фал
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР