Ботев (Пловдив) се присъедини към семейството на Sports Innovation Alliance.

...
Ботев (Пловдив) се присъедини към семейството на Sports Innovation Alliance.
Коментари Харесай

Ботев влезе в семейството на SIA, клубът се фокусира върху корпоративния растеж

Ботев (Пловдив) се причисли към фамилията на Sports Innovation Alliance. „ Жълто-черният “ Клуб става част от голямата мрежа на SIA, която включва 26 тима от 25 страни.

Ботев притегли вниманието на SIA с клубната история и обичаи, която „ канарчетата “ имат.

Даниел Серехидо, изпълнителен шеф на Ботев, разяснява партньорството с SIA: „ Ние сме доста разчувствани от присъединението към SIA. От в този момент нататък Клубът ще бъде фокусиран освен върху представянето в мачовете, само че и върху корпоративния напредък и развиване на академията и има вяра, че нововъведенията са методът за реализиране на спортни и бизнес цели. Ангажиране на нашите почитатели и опазване на традициите на Клуба живи ".

Sports Innovation Alliance продължава своето разгръщане за шерване на хрумвания за осъществяване и поддържане на резистентен иновационен развой във всеки един от клубовете, участващи в алианса.
В фамилията на SIA са тимовете на: Селтик, Васко Да Гама, Каракас ФК, Атлетико Национал, Универсидад Католика, Пенярол, Спартак Москва, Национал, Сент-Етиен, Каляри, Уулвърхемптън, АЕК, ЛАФК, Реал Сосиедад, Легия Варшава, Ал Етихад, Расинг, Емелек, Спортинг Кристал, Дъндолк, Чиваш, Депортиво Саприса, Брюж, Серкъл Брюж, Кашима и Минаж.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР