Ботев Пловдив приема Левски във втори мач от плейофната фаза

...
Ботев Пловдив приема Левски във втори мач от плейофната фаза
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ботев Пловдив vs. Левски - съставите

Ботев Пловдив приема Левски във втори мач от плейофната фаза във втората осмица Група А. Двубоят на състезателен комплекс „ Ботев 1912 “ в Коматево ще започва в 20:45 часа и ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT, както и на онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA. Както постоянно Gong.bg ще наблюдава всичко най-интересно от срещата.

Треньорът на „ жълто-черните “ Азурдин Валентич няма да може да разчита на продължаващите да лекуват травми Тодор Неделев и Димитър Тонев.

„ Канарчетата “ са в серия от четири следващи загуби, като в три от дуелите даже не вкараха гол. След провалянето от Черно море загуби и математически шансове да приключи на седмата позиция.

Временният треньор на Левски Живко Миланов няма да може да разчита на Георги Александров, който е контузен. В същото време Матео Стаматов е възобновен. Добрите вести в лагера на сините бяха завръщането на Начо Монсалве и Борислав Цонев, които играха при успеха над Царско село. Халфът се разписа единствено седем минути след връщането си назад на терена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР