Ботев Пловдив посреща Монтана във втория неделен мач от 19-ия

...
Ботев Пловдив посреща Монтана във втория неделен мач от 19-ия
Коментари Харесай

Ботев Пловдив няма място за отстъпление срещу Монтана

Ботев Пловдив посреща Монтана във втория неделен мач от 19-ия кръг на efbet Лига в търсене на първа победа при новия си ментор Азрудин Валентич. "Канарчетата " са на нежеланото 13-то място и до края на сезона би трябвало да са безапелационни най-малко на личен терен. Евентуален триумф ще разреши на пловдивчани да изпреварят днешния си конкурент и да се настанят в средата на таблицата.

Монтана взе скъпа победа в предходния кръг, когато завоюва с 1:0 над ЦСКА 1948. При подновяването на шампионата момчетата на Атанас Атанасов изгубиха с 0:2 от Левски. Преди това те нямаха победа в 9 следващи турнирни срещи.

Най-новият в Ботев Маркиньос ще бъде картотекиран на следващия ден и евентуално ще дебютира в 1/8-финала за Купата на България против ЦСКА 1948. Анвар Елионуси е в групата и съвсем несъмнено ще се появи след почивката. Славчо Шоколаров не е упражнявал пъноценно през седмицата и е по-вероятно да остане на аварийна пейка.

Монтана ще е без глобения Сергей Георгиев. За първи път в групата попадна стрелецът Димитър Законов. Наставникът Атанас Атанасов ще разчита на дисциплинирана игра в отбрана, а напред - на скоростта на Тони Тасев.

В срещите сред двата тима домакинският фактор е индикативен. Всяка от последните пет срещи е извоювана от състава, който домакинстваше. За да намерим победа на един от двата тима като посетител, би трябвало да се върнем до 2013 година, когато "канарчетата " се постановиха с 2:0 на "Огоста ". През есента Монтана надделя "жълто-черните " с 3:1.

Първият съдийски сигнал ще бъде даден в 14:30 часа и ще може да наблюдавате всичко най-интересен на Gong.bg или директно в ефира на DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР