Ботев Пловдив и ЦСКА 1948 играят при резултат 1:1 в

...
Ботев Пловдив и ЦСКА 1948 играят при резултат 1:1 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ботев изравни на ЦСКА 1948 с брилянтен гол

Ботев Пловдив и ЦСКА 1948 играят при резултат 1:1 в мач от осминафиналите на шампионата за Купата на България.

Двубоят е с начален час 12,00 часа и ще може да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg пък може да намерите всички голове и забавни обстановки от конфликта в Коматево.

Победителят от двойката ще бъде избран в един мач, като при тъждество в постоянното време се играят две продължения от по 15 минути, а при ново тъждество следват дузпи.

Напред в шампионата към този момент продължиха отборите на Локомотив Пловдив, Арда и ЦСКА.

Тимът на гостите стигна до добра опция в 7-ата минута на мача. След набези отляво, Денислав Александров центрира добре в наказателното поле, където Митков се пребори за топката и стреля с глава, само че около вратата.

Отговорът на домакините пристигна съвсем неотложно. Реда Рабей бе доста покрай откриването на резултата, откакто опитва шанса си с отдалечен удар. Французинът стреля мощно по земя от близо 25 метра, само че топката срещна страничния дирек на вратата, защитавана от Димитър Тодоров.

Резултатът в мача бе открит в 16-ата минута от капитана на гостите Ивайло Чочев. Плеймейкърът бе прецизен от дузпа, която бе осъществена от Марио Младеновски. Бранителят на домакините сгреши съдбовно при изнасянето на топката и разреши на Димитър Митков да му отнеме. Нападателят нахлу в наказателното поле, а Младеновски работи неразчетено и в опита си да избие топката с шпагат, фаулира играча на ЦСКА 1948. Реферът Георги Давидов бе безапелационен, акцентирайки бялата точка. Чочев стреля невъзмутимо, с цел да даде преднина на своя отбор. Това бе първи гол за Чочев от 27 декември 2018 година, когато се разписа за Палермо. Полузащитникът бе за дълго отвън терените поради контузия.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР