Ботев отпразнува 110-годишнината на клуба с грандиозен концерт на Античния

...
Ботев отпразнува 110-годишнината на клуба с грандиозен концерт на Античния
Коментари Харесай

Ботев отбеляза 110-годишния си юбилей с грандиозен концерт на Античния театър

Ботев отпразнува 110-годишнината на клуба с величествен концерт на Античния спектакъл.
Прочетете още
Именно това събитие беше и кулминационната точка за отбелязването на 110-годишнината на клуба, а събитията през тази година бяха няколко като първа копка на парк, издаване на комикс, продукти за юбилея и доста други.

Водещи на събитието бяха Гергана Турийска и Камен Алипиев, а в концерта присъединяване взеха видни почитателите на Ботев от музикалната колегия като Димитър Кърнев от Д2, Ивайло Михайлов, Мирослава Кацарова, Един Унджиян, Nikeca, Brazzvildj и Хор на пловдивските момчета.

На събитието участваха целият управлението и първия тим на Ботев, децата от школата на клуба, треньорският щаб на клуба и легендите на " канарчетата " - Иван Занев, Славчо Хорозов, Трифон Пачев, Марин Бакалов, Петър Зехтински, Атанас Пашев, Кирил Пейчев, Лилчо Арсов, Тодор Зайцев, Иван Добревски, Петър Пенчев, Румен Байрев, Георги Георгиев, Димитър Младенов, Благой Блангев, Коста Танев, Запрян Раков, Митко Аргиров, Васил Василев, Димитър Вичев.

От Ботев оповестиха, че всички доходи, събрани от концерта, ще бъдат употребявани от клуба за личната академия и образованието на бъдещите футболисти на " канарчетата ".



Пълен запис на концерта:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР