Ботев (Гълъбово) отнесе с 4:0 третодивизионния Розова долина (Казанлък) в

...
Ботев (Гълъбово) отнесе с 4:0 третодивизионния Розова долина (Казанлък) в
Коментари Харесай

Ботев отнесе с 4:0 третодивизионния Розова долина

Ботев (Гълъбово) отнесе с 4:0 третодивизионния Розова котловина (Казанлък) в контролна среща. Гълъбовци имаха предимство от самото начало, само че концепцията на треньорското управление беше главно да види положението на играчите, които са на проби.

Рангел Абушев откри резултата през първото полувреме и този резултат се резервира до почивката. През втората част първи гол с екипа на гълъбовци осъществя новото попълнение Георги Търтов, който пристигна от Литекс.

3:0 направи Габриел Диманов, който е на проби и за него ще се преценя дали ще бъде оставен за пролетта. Диманов е младеж на Сливен, само че през есента носеше екипа на Карнобат в Югоизточната Трета лига. Крайното 4:0 оформи щатният голмайстор на Ботев (Гълъбово) Исус Ангелов.

Следващата инспекция на тима от Втора лига е във вторник в Свиленград против ЦСКА 1948, които са на лагер край границата. Останалите инспекции за тима на треньора Господин Мирчев са против Загорец (Нова Загора), Нефтохимик (Бургас), Черноморец (Бургас) и още веднъж против Берое (Стара Загора).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР