Босненски национал може да е първото зимно попълнение на Лудогорец.

...
Босненски национал може да е първото зимно попълнение на Лудогорец.
Коментари Харесай

Лудогорец взима палач на Спартак

Босненски национал може да е първото зимно попълнение на Лудогорец. Новината заяви словенското издание Ekipa/SN. Въпросният футболист се споделя Ясмин Мешанович и е измежду най-силните играчи на първенеца Марибор. Той се е отчел с 9 гола в 31 мача досега през сезона, като един от тях е в действителност впечатляващ - против Спартак (Москва) за 1:1 в Русия. Това попадение действително изхвърли Ивелин Попов и компания от Шампионската лига преди този момент да се официализира с провалянето 0:7 от Ливърпул.

Мешанович впечатлява с това, че може да играе на всеки пост в офанзива. Единственият футболист на Марибор, който има повече голове от него през сезона, е легендата Маркос Тавареш. Иначе трансферната цел на Лудогорец е босненски национал, като дебютира при загубата от Полша с 0:1 през 2011 година.

26-годишният футболист е младеж на Слобода (Тузла). В този отбор играе до 2012 година, когато минава в Челик (Зеница). След 20 гола в 54 дуела, той е трансфериран в хърватския Осиек, където бележи 4 попадения в 29 срещи. Следва мощен престой в Зрински Мостар - 22 гола в 58 мача и точно от там е притеглен в Марибор.

Той има контракт със словенците до 2020 година, което значи, че Лудогорец ще би трябвало да заплати сума, с цел да го вземе. Според Transfermarkt.de цената му е към 1 млн. евро.

" Меридиан Мач "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР