Босът на Славия Венци Стефанов изрази недоумението си от реакцията

...
Босът на Славия Венци Стефанов изрази недоумението си от реакцията
Коментари Харесай

Венци: Наско с извънземни ли разговаря?

Босът на Славия Венци Стефанов изрази недоумението си от реакцията на Левски, а в следствие и на ЦСКА-София за договорът за телевизионните права. Шефът на “белите” се зачуди за дейностите на босът на Левски Наско Сираков, като се запита длаи не “говори с извънземни”.

“Можеш ли с главата да азбиеш бетонна стена? Не може. Разправя някакви фантасмагории Сираков. Не знам с извънземни ли беседва. Хората от Нова телевизия му изясняват, че подобен е правилникът и една година преди края на договорът се предоговаря. Офертите от другите малките екрани са доста по-малки. Той твърди, че Левски надали не е единственият тим, които има гледаемост, а другите не се гледат и би трябвало да взимат някакви други средства. Не съм авдвокат на малкия екран, а виждам ползите на Славия. До момента висчко е изпълнявано правилно. Капризите са на Левски, а по-късно и ЦСКА се обадиха ", сподели Венци.

" От Левски ясно са на приницпна може аз да не съм добре, само че е значимо и другите да са зле. Моето предложение беше да не се излъчват тези 15 мача на Левски, а останалите мачове ще се предават. Мисля, че ще се откри вид. Трябва оптимално да се обединим да се предават оптимално спортни мероприятия и тимовете да получават средства. Ако за Левски и ЦСКА 400-500 000 лв. не са пари, за другите са доста ".

" Пламен Марков пита за какво в този момент се подписвало, за какво за пет години. Аз му споделих, че тъй като има един наивник Кирил Домусчиев, който желае да се обвърже за пет години. Ако някой счита, че може да откри по-добра оферта, да заповяда. Всички клубове споделиха да, единствено Левски и ЦСКА имаха запаси.

Това, че Левски е закъсал и всички скачате. Дори да им се даде един милион дали ще се спасят. Само да се пречи на останалите ", разяснява Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР