Босът на Славия - Венцеслав Стефанов, коментира нашумелия въпрос с

...
Босът на Славия - Венцеслав Стефанов, коментира нашумелия въпрос с
Коментари Харесай

Венци Стефанов с атака по Гонзо

Босът на Славия - Венцеслав Стефанов, разяснява нашумелия въпрос с възможната смяна на формата на efbet Лига. Според шефа на "белите " е редно БФС да се съобрази с желанието на множеството клубове в елита.

"Да ви кажа, че Локомотив Пловдив също е "за " 16 тима в шампионата. Вчера се чух с Христо Крушарски, изпратеното в БФС мнение на Локомотив в действителност е персонално мнение на Георги Иванов - Гонзо. Не ми се коства, че мнението на Гонзо би трябвало да бъде определящо, не е хубаво да се изрича преди шефа. Гонзо по кое време стана калайджия, по кое време му почерня задникът… Голям пълководец се оказа, стартира да дава фундаментални отзиви и изводи. Според мен е редно смяната да бъде осъществена, щом множеството клубове я желаят. Нормално е. Левски са "за ", в случай че има плейофна фаза, в което има аргумент. Според мен това е добър вид - отново ще са над 30 кръга, с цел да може малкия екран да си покрие броя мачове. Може би ЦСКА е срещу поради по-малкото пари от телевизионни права, тъй като ще бъдат 16 тима. Явно в ЦСКА разчитат доста на тези пари и другояче няма да им стигнат. Така си изяснявам отхвърли им. Не мога да схвана каква друга може да е повода ЦСКА да бъде срещу ", разяснява Венци Стефанов пред Спортал.

"Относно написаното от Цветомир Найденов ще кажа, че откогато помня футбола в България, постоянно са били 16 тима в "А " група, като се изключи последните няколко години, когато геният Павел Колев внесе фундаменталната концепция. Все си мисля, че в другите страни, където няма плейофи, предпоставката за черно тото също е толкоз рискова. Дайте да се хване един човек, който играе черно тото и се занимава с такива работи. Да се хване, да се осъди обществено, да му се удари бич и да се покаже! Питам Найденов в другите страни, в които няма плейофи, единствено черно тото ли има? Нима в огромните шампионати в Европа на всички места има черно тото? "

"Цецо е интелигентно момче, само че дано не гледа всичко през призмата на залозите. Виждаме, че мачовете в нашето състезание са оспорвани и се играят на кръв. Нека не заливаме с мръсотия българския футбол с такива изявления като на Цецо. Не се прави по този начин! Не е правилно това нещо. Ще намалее ползата на хората към българския футбол, ще му намалеят и клиентите в бизнеса. Това говорене е нездравословно за футбола, а и за бетинг компанията му. Така някой може да каже, че неговият тим като падне в дадена среща е подредено поради бетинга. Не е правилно ", продължи босът на Славия.

"Ние в България сме царе на очернянето. Сърбите се хвалят един другиго, гърците думата не дават да се изрече срещу различен грък, единствено ние плюем. Сашо Диков по този начин преди време въртеше по цяла вечер "Асене, върни! Я да забележим, бранителят тук чисти с ляв фалц, но за какво с ляв - можеше с десен?! О, това е уговорено ". За всеки мач беше по този начин. Аз му споделях, че е нездравословен за футбола, добре че смени своето аплоа. Послуша ме. Прекален светец и Богу не е мил. Като си толкоз наясно с нещата, постави едни шортички, излез на терена и покажи какъв експерт си ", добави Венцеслав Стефанов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР