Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски за пореден път направи

...
Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски за пореден път направи
Коментари Харесай

Крушарски: Вулканът изригна, само Карагерен и аз само не вкарахме гол

Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски за следващ път направи паметно изявление след триумфа с 6:0 в дербито с Ботев Пловдив. Крушарски призна, че единствено той и Бирсент Карагарен не са успяли да осъществят и футболистът на " смърфовете " е отчаян от този факт.

„ Очакваше се вулканът да изригне, пристигна моментът и той си сподели главата. Аз съм удовлетворен от това, което направиха – признателен и нека вървят по този начин напред. Дербито постоянно е било гъдел за всички, единствено дето моят втори наследник – Биската, не е в въодушевление, че не вкара, само че това е част от играта. Имаше огромно предпочитание, само че не му вкара. Той и аз единствено не вкарахме гол. Ние сме ненаситни малко, обаче в края на краищата 6:0 е връх за Локомотив и пловдивското дерби”, разяснява Крушарски.

„ Акрапович е затворена история за мен. Гледаме си нашата кошара, другите не ме интересуват. Да са живи и здрави и ще се срещнем отново и отново ще ги бием. Празненства няма и съблюдаваме напътствията, че би трябвало да се пазим, че ситуацията е доста съществено. Върнахме се с някогашния старши треньор от Бразилия и там човек без маска не излиза. Призовавам всички спазвайте разпоредбите, тъй като никой няма да ви избави. Колкото и да ревем за лечебни заведения, не се ли пазим сами… те имат избран капацитет”, приключи шефът в Локо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР