Боряна Калейн е готова за началото на световното първенство. Шампионатът

...
Боряна Калейн е готова за началото на световното първенство. Шампионатът
Коментари Харесай

Калейн пред bTV: Ще играя за публиката и за себе си

Боряна Калейн е подготвена за началото на международното състезание. Шампионатът по художествена гимнастика в Баку стартира след броени дни, а грацията ще се бори за квота за олимпийските игри в Токио следващата година.

" Много съм спокойна. Уверена съм и знам на какво съм способна. Трябва да съм още малко по-концентрирана, тъй като позволих една глупава неточност на топка. Мисля, че всичко върви доста добре ", сподели в изявление за bTV Калейн.

" Миналата година бях за първи път на международно. Не знаех какво да чакам, беше нещо ново като страст и преживяване. Сега съм изцяло готова. Знам, че имам пет дни, в които ще играя единствено поради публиката и поради себе си. "
Тасева пред bTV: Ако издържим до края, ще ви вземем квотите (ВИДЕО) Световното състезание по художествена гимнастика стартира след броени дни
" Имам четири дни, в които би трябвало да се класирам за многобой. Чак по-късно идва битката за квотите. Гледам да не го мисля, тъй като това е едно ненужно напрежение, което не мога да си причиня. ", продължи тя.

" Много ми харесва залата, тъй като е по-светла. Обичам като играя да виждам публиката, по този начин се ориентирам и по посоките. На предното съревнование в Баку беше мрачно и от време на време ми се случваше да се изгубя ".

" Искам да изпитам наслаждение. Максимално доста да се развеселявам на това, че имам опция да играя тук, в тази зала и пред тези хора. Всички знаем защо сме пристигнали ", приключи Калейн.

Боряна Калейн и Катрин Тасева ще вземат участие на по четири удара, до момента в който Невяна Владинова ще се показа с две съчетания. Целта пред индивидуалите ни гимнастички е спечелването на две олимпийски квоти.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР